Ervaar de Veluwe

Kom lekker uitrusten op de Veluwe. Hotel De Hoeve van Nunspeet ligt midden in de Veluwse bossen maar toch dichtbij het centrum van het gezellige Nunspeet. Wandel het hotel uit en kunt oog in oog komen te staan met herten, reeën of wilde zwijnen. En in de omgeving is nog veel meer te doen. Of u nu van cultuur of natuur houdt, de Veluwe heeft genoeg te bieden! En ’s avonds geniet u van een heerlijk driegangendiner in ons restaurant Brasserie 14.

3-daags Veluwe-arrangement

Ontdek de Noord-West Veluwe te fiets! Overdag verkent u de prachtige omgeving en ’s avonds geniet u van een heerlijk driegangendiner in ons restaurant. De fietsroutes starten vanaf Hotel De Hoeve van Nunspeet en brengen u op de mooiste plekken van de Noord-West Veluwe. Verken het Veluwemeer, of maak kennis met de tuinenroute, fiets over de Elspeter heide of bezoek een van de kastelen. De routes variëren van 20 tot 60 km.

Inhoud van het arrangement:

  • 2 x een overnachting inclusief ontbijtbuffet
  • 1x driegangen diner in Brasserie 14
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Toegang tot het zwembad en sauna
  • Gratis Wifi in het hele hotel
  • Gratis toegang tot onze parkeerplaatsen

 

Hotel De Hoeve van Nunspeet is centraal gelegen aan de A28 tussen Zwolle en Amersfoort. De ideale stop voor een kop koffie, lunch of heerlijk diner/buffet. Stap voor de deur uit en u ontvangt een Veluws Welkom. De bus kan op eigen terrein worden geparkeerd. Het centrum van Nunspeet is op wandelafstand. Wilt u een compleet verzorgde stop? Wij combineren uw tocht graag met een Boerenthee, een bezoek van de boswachter of een volksvertelling. Zo wordt uw bezoek een echte beleving.

Prijzen:

Comfort kamer: € 89,50 per persoon

* exclusief toeristenbelasting a € 1,20 p.p.p.n.

Extra boekbaar:

Stadsfietsen € 12,50 per dag

Elektrische fietsen € 25,00 per dag

(Graag een dag van te voren aangeven of u gebruik wilt maken van elektrische fietsen) Mits op voorraad is het per dag bij te boeken.

Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 20,00 voor het gehele arrangement.