Drie winnende standhouders

Tijdens het Beleef Event hebben verschillende standhouders veel inzet getoond. Drie standhouders werden door de projectorganisatie in het zonnetje gezet. Zij vonden dat deze standhouders bijzonder inzet hebben getoond en overhandigden een mooi aandenken aan het Beleef Event 2017.

De drie winnende standhouders zijn:

  1. Outdoor Centrum Nunspeet
  2. Prins Classics
  3. De Bruidstuin

Plannen om te gaan trouwen?

Alle inspiratie voor een onvergetelijke trouwdag. Een show met de nieuwste bruidsmode en trouwpakken. De mooiste trends in fotografie, haarstyling en op het gebied van bloemen. Welke ring past bij jullie? En… laat je inspireren op het gebied van muziek. Ga je voor klassiek, soul of vintage met vinylplaten?

Beleef-Social-win-trouwen
Beleef-Social-win-doen

Er is zoveel te doen…

Kijk uw ogen uit bij de oldtimershow en maak ook nog eens kans op een rondrit. Neem een kijke achter de schermen bij de zandsculpturen-kunstenaar en sta versteld van alle mogelijkheden die de Veluwe biedt.

Proef! Wat een smaken…

Pure smaken en puur passie. Geniet van een proeverij met heerlijke streekproducten, vlees of vis van de rookovens en een wijnproeverij. Of… neem een kijkje in de Irish Pub. Doe mee met ‘Raad de plaat’ en proef ondertussen van lekkere snacks!

Beleef-Social-win-proef
Beleef-Social-win-spelen

Spelen, de kids vermaken zich wel…

Onze kabouters verheugen zich nu al op jouw komst. Versier je eigen pannenkoek en luister naar de kabouterverhalen. Speel in het speelparadijs op o.a. springkussens. Aai de lieve dieren in de dierenweide en… Wie is de snelste op de skelterbaan?