Vier de Veluwe

Hotel De Hoeve van Nunspeet heeft een sfeervolle locatie voor elk feest. Een echte Irish pub, een gezellige blokhut of een grote feestzaal. U kunt bij ons terecht voor een ontspannen borrel, een uitgebreide receptie of een spetterend knalfeest.

Intieme feestjes kunnen al gevierd worden vanaf 10 personen. Bij grotere evenementen is er plaats voor maximaal 300 gasten.

Het hotel ligt op 400 meter van het treinstation Nunspeet en dichtbij de A28. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid voor auto’s en bussen.

Laat u culinair verwennen

Van een groot personeelsfeest of een jubileumfeest tot een afdelingsuitje of vrijgezellenfeestje. Een feest is niet compleet zonder een hapje en een drankje. Wij verzorgen graag uw borrelhapjes, high tea, lunch, barbecue of diner. Op culinair gebied is er veel mogelijk.

Wij denken graag met u mee! Dus neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of kom langs dan laten wij u graag zien wat hotel De Hoeve van Nunspeet u te bieden heeft.

hoteldehoevevannunspeet-irishpub

Irish Pub

Drink een vers getapt biertje in onze Irish Pub en waan je in Ierland. Proost! Of zoals de Ieren zeggen “Sláinte”! Deze ruimte is geschikt voor groepen van 20 tot 100 personen.

Blokhut bar_Easy-Resize.com

Blokhut de Boomstronk

Neem een drankje voor de open haard. Of ga lekker in de zon op het ruime privéterras zitten. De Blokhut staat tot uw beschikking. Geschikt voor groepen van 20 tot 120 personen.

De Hoeve_Zaal_170318002_Easy-Resize.com

De Veluwezaal

Een intiem feestje of een grote bijeenkomst? De Veluwezaal is flexibel in te delen en bij mooi weer geniet u van de zon op uw eigen privéterras. Geschikt voor groepen van 20 tot 300 personen.