Groepen

Een actief weekend met vrienden, familie of teamgenoten? Wij denken graag met u mee. Wilt u mountainbiken, solex rijden of een barbecue? In de directe omgeving van het hotel is genoeg te beleven. Hotel De Hoeve van Nunspeet bezorgt u een onvergetelijk weekend weg.

Dagtocht of koffiestop

Hotel De Hoeve van Nunspeet is centraal gelegen aan de A28 tussen Zwolle en Amersfoort. De ideale stop voor een kop koffie, lunch of heerlijk diner/buffet. Stap voor de deur uit en u ontvangt een Veluws Welkom. De bus kan op eigen terrein worden geparkeerd. Het centrum van Nunspeet is op wandelafstand. Wilt u een compleet verzorgde stop? Wij combineren uw tocht graag met een Boerenthee, een bezoek van de boswachter of een volksvertelling. Zo wordt uw bezoek een echte beleving.

Wilt u een feest geven, gezellig barbecueën of samen een drankje drinken? De Hotel de Hoeve van Nunspeet beschikt over meer dan genoeg mogelijkheden. Neem dus snel contact op om uw wensen te bespreken.

hoteldehoevevannunspeet-blokhut

Blokhut de Boomstronk

Neem een drankje voor de open haard. Of ga lekker in de zon op het ruime privéterras zitten. De Blokhut staat tot uw beschikking. Geschikt voor groepen van 20 tot 120 personen.

De Hoeve_Zaal_170318002_Easy-Resize.com

De Veluwezaal

Een intiem feestje of een grote bijeenkomst? De Veluwezaal is flexibel in te delen en bij mooi weer geniet u van de zon op uw eigen privéterras. Geschikt voor groepen van 20 tot 300 personen.

hoteldehoevevannunspeet-irishpub

Irish Pub

Drink een vers getapt biertje in onze Irish Pub en waan je in Ierland. Proost! Of zoals de Ieren zeggen “Sláinte”! Deze ruimte is geschikt voor groepen van 20 tot 100 personen.