Persbericht – 12 mei 2017

Een gratis rondje door Nunspeet met extra voordelen

Woensdag 10 mei 2017 is het treintje ‘de Hoeve Express’ officieel geopend. 20 jaar geleden was het idee er al. Een treintje voor de bezoekers van Nunspeet. Een attractie waardoor het hele dorp voor een ieder bereikbaar wordt en het tevens nog een leuk uitje maakt. Nu is het zover en heeft stichting de Hoeve van Nunspeet Express het elektrische treintje geïntroduceerd. Hiermee past het helemaal bij de huidige tijd en  is het tevens nog milieuvriendelijk.

Het treintje rijdt van maandag t/m zaterdag iedere middag op afgesproken tijden. Er zijn verschillende opstapplekken in het hele dorp. Deze plekken zijn tevens voorzien van een haltebord, waarop de vertrektijden vermeldt staan.

Daarnaast is er een flyer gemaakt, waarbij Nunspeetse ondernemers betrokken zijn. In de flyer zijn namelijk voordeelbonnen, die men bij de desbetreffende bedrijven kan inleveren voor extra voordeel voor de rijziger met het treintje.

Stap gratis op en krijg ook nog leuke weetjes over Nunspeet te horen van de chauffeur.

Persbericht – 28 April 2017

Nunspeetse kunst eens anders
Een metamorfose in Hotel de Hoeve van Nunspeet

Afgelopen dinsdag 25 April zijn de gerenoveerde hotelkamers van Hotel De Hoeve van Nunspeet geopend door de directeur van het Noor Veluws museum en de creative director van Dock Four. Samen met deze Nunspeetse ondernemers is er een plek gecreëerd waar men kan overnachten in een mooie kunstkamer.

Het systeem van Dock Four stopt de kunst van toen in een nieuw jasje. De Kunst is namelijk op een speciale manier geprint op verschillende ondergronden zoals op stof, leer en staal. Op deze manier komt het beeld er op een bijzondere manier uit. Iedere kamer heeft een ander thema en is voorzien van kunst van diverse Nunspeetse kunstenaars.

Er waren tevens Nunspeetse kunstenaressen aanwezig die de huidige kunst van Nunspeet tonen in de wandelgangen van het Hotel. Op deze manier betrekt het hotel Nunspeet nauw bij het project aan de Elspeterweg 14.

Samen Nunspeet op de kaart zetten is het gezamenlijke doel.

Persbericht – 21 April 2017

Dock Four kamers officieel geopend bij Hotel De Hoeve van Nunspeet
Deze week zijn de door Dock Four gerenoveerde kamers van Hotel de Hoeve van Nunspeet officieel geopend. Meindert Bos, van Dock Four gaf aan dat de nauwe samenwerking tussen de bedrijven gezorgd heeft voor een mooi resultaat. Het zijn moderne kamers geworden met in iedere kamer een ander thema. Het systeem van Dock Four zorgt ervoor dat het hotel flexibel is om de panelen naar smaak uit te wisselen. Zo kan een kamer in een handomdraai veranderd worden in een andere sfeer.

Ook worden de hotelkamers ingezet als showroom voor DockFour. De kamers zijn voorzien van verschillende materialen, waardoor de diverse opties goed kunnen worden laten zien.