Pinksterarrangement:

Zaterdag 19 tot dinsdag 22 mei 2018

Profiteer nu van de mooie unieke deal. Wil je alles uit je Pinksterdagen halen? Ga er dan nu tussenuit bij De Hoeve van Nunspeet. Ons hotel heeft leuke Pinksteractiviteiten voor u klaar liggen. U kunt bij ons fietsen, wandelen en instappen bij onze Hoeve Express.

Profiteer nu van de mooie unieke deal. Wil je alles uit je Pinksterdagen halen? Ga er dan nu tussenuit bij De Hoeve van Nunspeet.

Inhoud van het arrangement:

  • Welkomstdrankje
  • 3 x een overnachting inclusief ontbijtbuffet
  • 2x driegangen  menu bij Brasserie 14
  • 1 x een Pannenkoek bij de Boskabouter
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Toegang tot het Veluws museum
  • Toegang tot het zwembad en sauna
  • Gratis Wifi in het hele hotel
  • U kunt instappen bij onze Hoeve Express
  • Gratis toegang voor onze parkeerplaatsen

Hotel De Hoeve van Nunspeet is centraal gelegen aan de A28 tussen Zwolle en Amersfoort. De ideale stop voor een kop koffie, lunch of heerlijk diner/buffet. Stap voor de deur uit en u ontvangt een Veluws Welkom. De bus kan op eigen terrein worden geparkeerd. Het centrum van Nunspeet is op wandelafstand. Wilt u een compleet verzorgde stop? Wij combineren uw tocht graag met een Boerenthee, een bezoek van de boswachter of een volksvertelling. Zo wordt uw bezoek een echte beleving.

Prijzen:

Comfort kamer:    € 175,00 per persoon

Toeslag voor een luxe kamer bedraagt € 30,00 per nacht.

* exclusief toeristenbelasting a € 1,20 p.p.p.n.

 

Extra boekbaar:

Stadsfietsen € 12,50 per dag

Elektrische fietsen € 25,00 per dag

(Graag een dag van te voren aangeven of u gebruik wilt maken van elektrische fietsen) Mits op voorraad zijn de fietsen per dag bij te boeken.

hoteldehoevevannunspeet-blokhut

Blokhut de Boomstronk

Neem een drankje voor de open haard. Of ga lekker in de zon op het ruime privéterras zitten. De Blokhut staat tot uw beschikking. Geschikt voor groepen van 20 tot 120 personen.

hoteldehoevevannunspeet-grandezaal1

De Veluwezaal

Een intiem feestje of een grote bijeenkomst? De Veluwezaal is flexibel in te delen en bij mooi weer geniet u van de zon op uw eigen privéterras. Geschikt voor groepen van 20 tot 300 personen.

hoteldehoevevannunspeet-gelagkamer

De Gelagkamer

Een intiem diner, een uitgebreide lunch of een sfeervolle borrel bij de open haard? Neem plaats in de Gelagkamer. Deze authentieke ruimte is geschikt voor groepen van 5 tot 20 personen.

hoteldehoevevannunspeet-irishpub

Irish Pub

Drink een vers getapt biertje in onze Irish Pub en waan je in Ierland. Proost! Of zoals de Ieren zeggen “Sláinte”! Deze ruimte is geschikt voor groepen van 20 tot 100 personen.