Een trouwdag om nooit te vergeten

Hotel De Hoeve van Nunspeet is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Nunspeet. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen dragen onze weddingplanners zorg voor een onvergetelijke dag. Van de huwelijksvoltrekking tot en met het diner en de feestavond. Ter afsluiting kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in onze romantische bruidssuite met jacuzzi. Uw gasten kunnen overnachten in onze comfortabele hotelkamers.

Alle ruimtes van hotel De Hoeve van Nunspeet zijn sfeervol ingericht en bieden een uniek uitzicht op het bos. De meeste ruimtes hebben bovendien de beschikking over een riant terras. U bent van harte welkom om uw huwelijksdag en/of feest met ons te bespreken onder het genot van een drankje, zodat wij in alle rust met u mee kunnen denken. Wij wensen u veel plezier toe met alle voorbereidingen.

Locaties

hoteldehoevevannunspeet-irishpub1

Irish Pub

Drink een vers getapt biertje in onze Irish Pub en waan je in Ierland. Proost! Of zoals de Ieren zeggen “Sláinte”! Deze ruimte is geschikt voor groepen van 20 tot 100 personen.

Blokhut bar_Easy-Resize.com

Blokhut de Boomstronk

Neem een drankje voor de open haard. Of ga lekker in de zon op het ruime privéterras zitten. De Blokhut staat tot uw beschikking. Geschikt voor groepen van 20 tot 120 personen.

De Hoeve_Zaal_170318002_Easy-Resize.com

De Veluwezaal

Een intiem feestje of een grote bijeenkomst? De Veluwezaal is flexibel in te delen en bij mooi weer geniet u van de zon op uw eigen privéterras. Geschikt voor groepen van 20 tot 300 personen.