Een accommodatie die u verrast!

Even weg uit de dagelijkse sleur? Kom vergaderen bij hotel De Hoeve van Nunspeet. Goed bereikbaar en prachtig gelegen in de Veluwse bossen. Daarnaast hebben diverse ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, conferenties, beurzen, seminars, bedrijfsfeesten of relatiedagen. Wij stellen met veel plezier een arrangement voor u samen dat volledig aansluit op uw wensen. Van teamuitje tot overnachten, van ontbijt tot diner, wij denken graag met u mee.

Wij beschikken over 130 gratis parkeerplaatsen.

zakelijk-vergaderen-inspirerend-zakendoen

Inspirerend zakendoen

In onze zalen zijn diverse vergaderopstellingen en combinaties van zalen mogelijk. Of het nu gaat om een dag of om een meerdaagse bijeenkomst; u kunt alle kanten op. Vanzelfsprekend zorgen wij dat de door u gereserveerde ruimte in de gewenste opstelling staat. Alle zalen zijn voorzien van airco, telefoon en wifi. Audiovisuele hulpmiddelen als een beamer, flipover en scherm staan gebruiksklaar voor u in de zaal.

zakelijk-vergaderen-teambuilding

Teambuilding

Naast vergaderen kunt u bij ons terecht voor diverse teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u tijdens of na uw bijeenkomst even de zinnen verzetten. Wat dacht u van handboogschieten, een Solex of Segway tour, een wildspeurtocht onder begeleiding van Co de Boswachter, een stoere Land Rover tocht over de Veluwe of varen op het Veluwemeer (zeilen, sloep of rondvaart) vanuit Elburg of Harderwijk.

ballonvaren

Makkelijk bereikbaar

Hotel De Hoeve van Nunspeet is zeer centraal gelegen op 400 meter van de A28. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van het hotel zelf. Het treinstation bevindt zich op 4 minuten loopafstand. Wij denken graag met u mee! Neem contact op om uw wensen te bespreken en we maken graag een passende offerte. Of kom langs dan laten wij u graag zien wat hotel De Hoeve van Nunspeet u te bieden heeft.